Joga Tržič

Urnik za sezono 2019/2020

Za informacije in prijavo se oglasite na tadeja.gasperlin@gmail.com ali na 031 230 808.

Lokacija v Tržiču: vse vadbe potekajo v Podružnični šoli Kovor, Kriška cesta 15, 4290 Tržič.

Cenik in ostale podrobnosti tule.

Pod okriljem hatha joge najdemo vse vrste jogijskih praks, kjer se izvaja jogijske položaje (asane), dihalne vaje (pranajame), čistilne tehnike (kriye) in meditacijo. Z različnimi tehnikami se učimo zavestnejšega, polnejšega dihanja, sproščamo živčne napetosti, umirjamo obremenjene misli in um, ohranjamo vitalnost in predvsem vplivamo na svoje telesno in duševno počutje.

Vrste vadb

Začetni tečaj je namenjen spoznavanju osnov hatha joge. Primeren za vse, ki se z jogo še niste srečali ali želite obnoviti osnovno jogijsko znanje.

Hatha/Vinjasa joga je vadba, kjer kombiniramo klasično hatha jogo in dinamično vinjaso. Prva uporablja asane v različnih zaporedjih, položaje povečini dlje časa zadržujemo. Pri drugi so prehodi med položaji vedno bolj tekoči, dih vedno bolj usklajen z gibom in pozornost vedno bolj obrnjena navznoter. Vadbi se lahko priključite, če ste obiskovali vsaj en semester začetnega tečaja joge.

Joga za dobro jutro je vadba za nežno prebujanje telesa in uma, s pomočjo katere boste nov dan začeli napolnjeni z energijo in pripravljeni na nove izzive. Primerna za vse, ki se z jogo še niste srečali in tiste, ki jo že poznate.

Če potrebujete več informacij ali si želite rezervirati mesto v skupini, me lahko
pokličete na 031 230 808 ali mi pišete na tadeja.gasperlin@gmail.com.