Urnik in cenik 2022/2023

Magična povezovalna joga v skupini

Povežimo se s sabo in drug z drugim.

Odkar se je naše življenje in vse več joga praks preselilo v virtualno okolje, sem opazila še večjo željo po pristnem stiku, podpori; željo, da res vidimo in slišimo drug drugega. Ravno to bomo subtilno prepletli z našo redno prakso joge.

Z magično povezovalno jogo v skupini ustvarimo prostor, v katerega marsikdo vstopi zaradi skupne želje in veselja do joge, zaradi želje po svobodnejšem občutku v telesu, želje po osebnostni rasti in po drugih vsebinah, kjer se najdemo, povežemo s sabo in drug z drugim. Mogoče je kaj od tega tudi za vas.

V Sanskritu najdemo besedo Kula, ki predstavlja skupnost in občutek pripadnosti. To se čuti, ko se jogistke in jogisti gibljemo, dihamo, prakticiramo skupaj. Ustvari se dodatna energija.
Vsak zase, a hkrati vsi skupaj.

Vsako vadbo vedno najprej pripravimo telo, prebudimo vse potrebne mišice, zgradimo moč in postopno napredujemo preko počasnejšega joga flowa v bolj dinamično, vinjasa jogo združeno s funkcionalnim gibanjem. Varno in postopno večamo gibljivost v telesu. Sčasoma opazimo, kako se naša drža izboljša, kako se raven naše energije dvigne, kako pridobimo več potrebne samozavesti v naši praksi joge. Vse to se pozitivno odraža na vsem kar počnemo čez dan in blagodejno vpliva na celostno počutje.

Pridružite se mi v jesenskem semestru magične povezovalne joge v skupini, ki poteka od 12. septembra do 20. januarja. S spomladanskim semestrom pa nadaljujemo od 23. januarja do 2. junija. Družimo se enkrat tedensko po 90 minut.

KRANJ
na voljo so 3je termini:

Poned., 10.30 – 12.00
(dopoldanska skupina)
(prvič 3. oktobra)

Torek, 19.15 – 20.45
(nadaljevalna skupina)

Četrtek, 17.00 – 18.30
(začetna skupina)

Lokacija: IBI, Bušček center, Jelenčeva ul. 1.

MEDVODE
na voljo je en termin:

Četrtek
, 19.15 – 20.45
(zač. – nadaljeval. skupina)

Lokacija
: Plesni studio Impulz, c. Komandanta Staneta 1.

*Začetni tečaj je namenjen vsem, ki se z jogo srečujete prvič ali po daljšem premoru.

TRŽIČ
na voljo je en termin:

Sreda, 19.00 – 20.30
(zač. – nadaljeval. skupina)

Lokacija
: Dom krajanov Kovor, Glavna cesta 24.

*Nadaljevalni tečaj je namenjen vsem, ki ste vsaj eno leto redno obiskovali jogo.

Cenik

Mesečni obisk, 1x tedensko, 90 minut: 58€
Semestrski obisk, 1x tedensko 90 minut: 229€
*Semestrski obisk za dopoldansko jogo v Kranju: 195€

Vpišite semester in prihranite (prihranek 61€)!
**PLAČILO NA DVA OBROKA
Pri semestrskem obisku je možno plačilo na dva obroka.
Prvi obrok v višini 119€ se poravna do 12. septembra. Drugi obrok v višini 100€ pa do 17. oktobra.


Poleg lepega prihranka z vpisom v semester marsikdo jogo lažje vpelje v del svoje pozitivne življenjske rutine in tedenske aktivnosti. Z magično povezovalno jogo v skupini se vsakič povežemo tako s sabo kot tudi z drugimi. Na tak način marsikateri vadeči pravi, da začuti več osebne podpore, občutek pripadnosti in zagona, da vztraja in tako tudi najbolj napreduje.

Zaradi omejenega števila mest, so prijave obvezne. Prijave in informacije:
💌 tadeja.joga@gmail.com
📞 031 230 808

Program ter tečaje organiziram in vodim Tadeja Gašperlin, mednarodno certificirana učiteljica joge (Hatha joga – CYT 300 in Lyt joga – RYT 500), v procesu pridobivanja certifikata za Imago profesionalno facilitatorko. Več o meni na tej povezavi.

Splošni pogoji poslovanja

S plačilom tečaja, individualne joge, joge za podjetja, delavnic/dogodkov se strinjate s splošnimi pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju.

Plačilo joge v skupini, individualne joge, delavnic/dogodkov je potrebno opraviti vnaprej in je možno izključno prek TRR.

V primeru izostanka vračilo vplačane vadnine ni možno, razen v izrednih primerih zaradi zdravstvenih težav (z zdravniškim potrdilom) se vračilo ureja po dogovoru. V primeru take situacije, zaradi katere mora tečajnik predčasno prenehati obiskovati semester, je možno vračilo denarja, ampak se v tem primeru vadnina obračuna po mesecih, in sicer od dneva, ko je tečajnik sporočil, da ga ne bo več.

V primeru neopravičenega izostanka se vadnina ne prenaša v naslednji mesec oz. v semester.

V primeru izrednih stanj, kakršna je razglasitev epidemije, vračilo denarja ni možno, ampak vadba poteka dalje v virtualni obliki prek spletnih orodij.

Med božično novoletnimi in prvomajskimi prazniki joga odpade, razen v primeru drugačnega dogovora.

Plačilo joge za podjetja se izvede konec meseca po obračunu realiziranih dogovorjenih terminov.

V primeru, da se vadba izvaja izven Tržiča (individualna joga in joga za podjetja), se dodatno zaračuna strošek prevoza.

Vadite na lastno odgovornost.
Pridržujem si pravico do spremembe urnika in cenika.

Za več informacij me lahko pokličete na 031 230 808 ali mi pišete na tadeja.joga@gmail.com.