Urnik in cenik

Joga v skupini

Z majem 2021 spet jogiramo skupaj v živo! Pridružite se s sporočilom na tadeja.joga@gmail.com. Število mest je omejenih.

Joga v Tržiču, Kranju, Medvodah in online

Lokacija v Tržiču: dvorana Doma krajanov Kovor, Glavna cesta 24, Tržič.
Lokacija v Kranju: IBI, Bušček center, Jelenčeva ul. 1, Kranj.
Lokacija v Medvodah: Plesni studio Impulz, c. Komandanta Staneta 1, Medvode.

Tečaji joge se v času epidemije izvajajo tudi preko spleta.
Za več informacij o spletnem, online tečaju joge klikni na >>povezavo.

Moje predajanje znanja joge izhaja iz klasične Hatha in Vinjasa joge in je podkrepljena s sodobnim znanjem o funkcionalni anatomiji in funkcionalnem gibanju, optimalni izvedbi položajev vsakega posameznika ter inteligentni sestavi ur in programov joge (sem certificirana učiteljica Hatha Yoge – CYT 300 in certificirana učiteljica Lyt Yoge – RYT 200). V ure joge prepletam različne dihalne, meditacijske in energijske tehnike, ki nam pomagajo celotno izkušnjo še poglobiti. Več o meni…

Začetni tečaj je primeren za vse, ki se še nikoli niste srečali z jogo. Spoznali bomo osnovne jogijske prvine.

Začetno-nadaljevalni tečaj je primeren za vse, ki se z jogo srečujete prvič in vse, ki želite obnoviti osnove in hkrati poglobiti svojo izkušnjo joge.

Nadaljevalni tečaj je primeren za vse, ki ste vsaj eno leto redno obiskovali začetni tečaj in vse, ki se z jogo ukvarjate že dlje časa.

CENIK

Vpiši semester in prihrani!

Vpišete se lahko v 5-mesečni semester. V sezoni 2020/21 prvo semestrsko obdobje traja od 1. 9. 2020 do 28. 1. 2021, drugo pa od 1. 2. 2021 do 24. 6. 2021.

90-minutna vadba, 1x na teden za 5 mesecev: 245€ oziroma 179€ ob takojšnjem plačilu (prihranek 66€!).

90-minutna vadba, 1x na teden za 1 mesec: 49€

Obvezne prijave na email, saj je število mest omejenih!
Prijavite se s sporočilom na tadeja.joga@gmail.com.

Individualna ura joge

Če si želite popolnoma prilagojene ure, kjer se lahko poleg asan osredotočamo tudi na dihalne in meditacijske tehnike, vam nudim tudi osebni pristop. Individualna ura lahko traja 60 minut ali po dogovoru.

Pišite mi za ponudbo.
Lokacija: po dogovoru.

Joga za podjetja

Pišite mi za ponudbo.
Lokacija: v vašem podjetju oz. po dogovoru.

Splošni pogoji poslovanja

S plačilom tečaja se strinjate s splošnimi pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju.

Plačilo joge v skupini je potrebno opraviti vnaprej in je možno izključno prek TRR. Z nakazilom si zagotovite mesto v skupini.

V primeru izostanka vračilo vplačane vadnine ni možno, razen v izrednih primerih zaradi zdravstvenih težav (z zdravniškim potrdilom) se vračilo ureja po dogovoru. V primeru izredne situacije, zaradi katere mora tečajnik predčasno prenehati obiskovati semester, je možno vračilo denarja, ampak se v tem primeru vadnina obračuna po mesecih, in sicer od dneva, ko je tečajnik sporočil, da ga ne bo več. (Če npr. vplačate 179€ semestrske vadnine in v oktobru sporočite, da ne boste več hodili, dobite povrnjenih 81€).

V primeru neopravičenega izostanka se vadnina ne prenaša v naslednji mesec oz. v semester. Imate pa možnost v istem mesecu oz. semestru izostanek nadomestiti v drugem terminu.

Nadomeščanja so (glede na prosta mesta v skupini) možna znotraj vseh terminov in lokacij.
Izostale obiske se lahko nadomesti znotraj vplačanega semestra ali mesečne vadnine.

V primeru izrednih stanj, kakršna je razglasitev epidemije, vračilo denarja ni možno, ampak vadba poteka dalje v virtualni obliki prek spletnih orodij.

Prvi obisk oziroma prva ura joge je lahko poskusna, če se z jogo še nikoli niste srečali in/ali če še ne veste, če bi se vpisali na tečaj joge. Cena poskusne ure je 12 €. V kolikor ste ta znesek že poravnali pred prvim obiskom in se potem odločite za vpis v tečaj, doplačate samo še razliko.

V času šolskih počitnic in praznikov joga odpade, razen v primeru drugačnega dogovora.

Plačilo individualne joge in joge za podjetja se izvede konec meseca po obračunu realiziranih dogovorjenih terminov.

V primeru, da se vadba izvaja izven Tržiča (individualna joga in joga za podjetja), se dodatno zaračuna strošek prevoza.

Vadite na lastno odgovornost.
Pridržujem si pravico do spremembe urnika in cenika.

Za več informacij me lahko pokličete na 031 230 808 ali mi pišete na tadeja.joga@gmail.com.