Urnik za sezono 2019/2020

V sezoni 2019/2020 se mi na urah joge lahko pridružite v Tržiču in Kranju. Vabljeni k ogledu urnika spodaj. Mesto si v želeni skupini, terminu zagotovite s čimprejšnjo prijavo na tadeja.gasperlin@gmail.com. Na istem emailu sem dosegljiva za individualne ure in zaključene skupine/podjetja.

Lokacija v Tržiču: vse vadbe potekajo v Podružnični šoli Kovor, Kriška cesta 15, 4290 Tržič.

Lokacija v Kranju: Joga studio Kranj.

Cenik in ostale podrobnosti tule.


Pod okriljem hatha joge
najdemo vse vrste jogijskih praks, kjer se izvaja jogijske položaje (asane), dihalne vaje (pranajame), čistilne tehnike (kriye) in meditacijo. Z različnimi tehnikami se učimo zavestnejšega, polnejšega dihanja, sproščamo živčne napetosti, umirjamo obremenjene misli in um, ohranjamo vitalnost in predvsem vplivamo na svoje telesno in duševno počutje.

Vrste vadb

Začetni tečaj je namenjen spoznavanju osnov hatha joge. Primeren za vse, ki se z jogo še niste srečali ali želite obnoviti osnovno jogijsko znanje.

Hatha/Vinjasa joga je vadba, kjer kombiniramo klasično hatha jogo in dinamično vinjaso. Prva uporablja asane v različnih zaporedjih, položaje povečini dlje časa zadržujemo. Pri drugi so prehodi med položaji vedno bolj tekoči, dih vedno bolj usklajen z gibom in pozornost vedno bolj obrnjena navznoter. Vadbi se lahko priključite, če ste obiskovali vsaj en semester začetnega tečaja joge.

Joga za dobro jutro je vadba za nežno prebujanje telesa in uma, s pomočjo katere boste nov dan začeli napolnjeni z energijo in pripravljeni na nove izzive. Primerna za vse, ki se z jogo še niste srečali in tiste, ki jo že poznate.

Če potrebujete več informacij ali si želite rezervirati mesto v skupini, me lahko
pokličete na 031 230 808 ali mi pišete na tadeja.gasperlin@gmail.com.