Moja zgodba

Moje ime je Tadeja Gašperlin in sem dipl. org. v turizmu, organizatorka potovanj in dogodkov ter mednarodno certificirana učiteljica hatha in lyt joge, učiteljica energijskih in meditacijskih tehnik.

Joga me je našla z razlogom. Brez pričakovanj sva se srečali na enem izmed tečajev joge. Prinesla mi je prvi globlji stik s sabo, izkušnjo, ko začutiš, da je vsak veliko več kot se zdi na prvi pogled. Prinesla mi je povezavo s svojo pravo naravo.

Joga me pomiri, ko je stresa preveč, in me dvigne, ko mi primanjkuje volje in energije. Pomaga mi bolj uravnovešeno navigirati skozi vsakodnevne izzive, me navdihne in motivira ter vedno znova prižge tisto iskrico znotraj mene.

Moj namen je deliti vse pozitivne učinke joge s čim več posameznicami in posamezniki. Naj ti pomagam najti ta navdih in to iskrico – s pomočjo joge.
Pridruži se mi na urah joge >>Urnik in cenik.

Moje predajanje znanja joge izhaja iz klasične Hatha joge in je podkrepljena s sodobnim znanjem o funkcionalni anatomiji in funkcionalnem gibanju, optimalni izvedbi položajev vsakega posameznika ter inteligentni sestavi ur in programov joge (sem certificirana učiteljica Hatha Yoge – CYT 300 in certificirana učiteljica Lyt Yoge – RYT 500), v procesu pridobivanja certifikata za Imago profesionalno facilitatorko. V ure joge prepletam različne dihalne, meditacijske in energijske tehnike, ki nam pomagajo celotno izkušnjo še poglobiti.

Ob ljubezni do turizma in organizacije potovanj ter dogodkov, je joga zavzela velik del mojega življenja. Vedno sem rada potovala, odkrivala nove kotičke sveta in predvsem uživala v stiku z naravo. Vsa ta potovanja so me pripeljala do tistih potovanj navznoter. In danes najbolj uživam v kombinaciji obeh – na oddihih z jogo.