Dobrodošli na moji spletni strani…

Sem Tadeja Gašperlin, dipl. org. v turizmu, organizatorka potovanj, dogodkov ter mednarodno certificirana učiteljica hatha (CYT 300) in LYT joge (RYT 200), učiteljica energijskih in meditacijskih tehnik. To je moja zgodba…

Definitivno je bil zame vikend z jogo na Kamenjaku čudovita izkušnja. Lahko rečem, da se je vse odvijalo, kot bi nekdo sestavljal sestavljanko. Ličen majhen kamp, dobra hrana in družba so ustvarili vzdušje domačnosti in preprostosti. Vadba joge na prostem, na obali jutranjega mirnega morja, z vonjavami morja, bora in petjem ptic je res nekaj posebnega. To je prav posebno doživetje. Meni je prinesel popoln odklop od vsakdanjih skrbi in tempa. Z veseljem bi šla še kdaj. Kdor uživa v jogi, mora probat. Čisti užitek. Vesela in hvaležna sem, da sem bila del tega.

Saša

Joga pri Tadeji mi ustreza, ker fizično krepim telo, z vadbami pa se pri meni kažejo tudi pozitivne spremembe, večja fizična zmogljivost in gibljivost telesa. Med jogo se spočijem, tudi če sem utrujena. Po vadbi se počutim sproščeno, učinek pa traja dlje časa. Všeč mi je, ker Tadeja prilagodi vadbo zmožnosti posameznika in vseeno skrbi, da napredujemo, tako da vaje lahko izvajamo tudi doma. Termin vadbe je sploh odličen, da si kljub vsem obveznostim v večernih urah lahko vzamem čas zase in za jogo.

Katja

Create your website with WordPress.com
Get started