Poletni ODDIH z JOGO na KAMENJAKU

‘Z močnim centrom ohranjam odprto srce’

20. – 23. avgust 2020 (4 dni / 3 noči)

Če si želiš vikenda v naravi ob morju, polnega joge, sprehodov s čudovitimi razgledi, si umiriti um, se sprostiti, napolniti z energijo in štiri dni preživeti na čudoviti lokaciji ter v odlični družbi, je tole ravno zate.

Si pripravljen/a na umik z jogo? Ob koncu poletja, ko tako paše še enkrat skočiti na morje, pod borovce.

JOGA, MEDITACIJA, ENERGIJSKE TEHNIKE

Tokratni oddih namenjamo močnim temeljem, centru, da se s tem podpremo in lažje odpremo vsem izkušnjam, ki nam jih prinese življenje.

Srce in center delujeta z roko v roki. Se podpirata. Če nimam podpore v centru, svojem pleksusu, ponavadi nimam dovolj moči, da se odprem v predelu srca. Ko postavimo temelje in se povežemo s svojim centrom s tem najdemo globlji stik s sabo in več moči znotraj sebe, ki jo potrebujemo, da spustimo svoje zidove in odpremo srce – tudi takrat, ko ni garancije, da nas izkušnja rani, prizadene in za vedno zaznamuje. Ko spustimo kontrolo in svoje zidove, dovolimo, da energija steče – najdemo več ravnovesja, ljubezni, sočutja, (samo)sprejemanja, navdiha, optimizma in volje.

Uvodna, četrtkova praksa joge nas bo najprej z vso pozornostjo pripeljala na vikend umik z jogo; na morje, k borovcem, k šumenju morja, nas prizemljila, umirila in pripeljala v tukaj in zdaj.

Petkova (Postavi temelje in se poveži s svojim centrom) in sobotna dopoldanska delavnica (Ohranjam odprto srce) bosta namenjeni poglobljeni praksi joge, pranajami in dihalnim tehnikam. Zvečer bomo jogo namenili predvsem umirjanju, sproščanju in meditaciji.

Nedeljsko dopoldne nadaljujemo s poglabljanjem svoje izkušnje joge preko telesa, asan, dihanja, dihalnih tehnik in s pomočjo meditacije.

Utrinki – YOGA RETREAT KAMENJAK

Komu je oddih z jogo namenjen?

Vsakomur, ki se želi odmakniti od vsakdanje rutine, posvetiti več časa sebi, spet najti globlji stik s sabo, preživeti umirjen in hkrati aktiven oddih v naravi, ob morju ter se družiti s podobno mislečimi ljudmi. Oddih je primeren za vse, ki se z jogo šele srečujete, kot tudi tiste, ki vas spremlja že dlje časa.

Cena : 249€ po osebi (4 dni/ 3 noči)

V ceno zajeto: tri nočitve, dva polna penziona (zajtrk, kosilo, večerja), en polpenzion (zajtrk, večerja), nastanitev v mobilni ali ribiški hiški (2-3 osebe v sobi), posteljnina, vse prakse joge in ostale delavnice; wi-fi v okolici recepcije, organizacija. Posteljnina je vključena v ceno. Brisače prinesemo s seboj. Prevoz v lastni režiji.

Obvezno doplačilo:
turistično takso (1,05 €/os./dan) in registracijo 1 €/os.) se plača na kraju samem.

Cena za nastanitev v SOBI na osebo: 291€.
Cena za nastanitev v STUDIU:
321€.

Možnost bivanja tudi v PRENOVLJENEM BUNGALOVU ali STAREJŠEM BUNGALOVU.
Cena odvisna od št. oseb – za ceno povprašajte po emailu.

Doplačilo za enoposteljno sobo: odvisno od nastanitve – oglasite se na email naslov. 

OKVIREN PROGRAM ODDIHA Z JOGO 

Četrtek
prihod z lastnim prevozom v popoldanskih urah
17.30 – 19.00 uvodna praksa joge
ob pribl. 19.00 večerja

Petek/Sobota                                     
7.00 – 8.30 zajtrk
9.00 – 12.00 dopoldanska delavnica
Petkova delavnica: Postavi temelje in se poveži s svojim centrom
Sobotna delavnica: Ohranjam odprto srce
12.30 – kosilo
čez dan – prosto ali skupen treking, sprehod na Kamenjak
18.30- večerja
20.00 – dihalne tehnike za umiritev in ostale tehnike sproščanja, meditacija

Nedelja
7.00/8.00 – jutranja joga
8.30/9.30 zajtrk (s programom po zajtrku zaključimo)

*Pri programu lahko pride do manjšega odstopanja (drugačno zaporedje aktivnosti, prilagajanje ur aktivnosti) – odvisno od skupine, vremena, …

Z vami bom:

Oddih z jogo organiziram in vodim Tadeja Gašperlin, mednarodno certificirana učiteljica joge.

Moj namen je deliti vse pozitivne učinke joge s čim več posameznicami in posamezniki.

Joga me je našla z razlogom in prišla, ko sem jo najbolj potrebovala. Prinesla mi je več stika s sabo in svojo pravo naravo.

Pomiri me, ko je stresa preveč, in me dvigne, ko mi primanjkuje volje in energije. Pomaga mi bolj uravnovešeno navigirati skozi vsakodnevne izzive, me navdihne in motivira ter vedno znova prižge tisto iskrico znotraj mene.

Naj ti pomagam najti ta navdih in iskrico s pomočjo joge.

Moje predajanje znanja joge izhaja iz klasične Hatha Yoge in je podkrepljena s sodobnim znanjem o funkcionalni anatomiji in funkcionalnem gibanju, optimalni izvedbi položajev vsakega posameznika ter inteligentni sestavi ur in programov joge (sem certificirana učiteljica Hatha Yoge – CYT 300 in certificirana učiteljica Lyt Yoge – RYT 200). V ure joge prepletam različne dihalne, meditacijske in energijske tehnike, ki nam pomagajo celotno izkušnjo še poglobiti.

tadejagasperlin.si

FB: Magična joga s Tadejo

IG: tadeja.magicnajoga

NASTANITEV

Nastanjeni smo v Kranjskem kampu v Premanturi, kjer imamo možnost bivanja v več različnih nastanitvah.

V osnovno ceno je vključeno bivanje v mobilnih hiškah ali v ”ribiških” (”fisherman”) hiškah. Za nastanitev v bungalovih, studiu ali sobi z balkonom je potrebno doplačati.

MOBILNE HIŠKE
Hiške so pred kratkim obnovljene, preproste, a lične. V eni sobi so 4 ležišča (dva pograda); v sobi bodo nastanjene dve do tri osebe. Kopalnica in tuši so skupni, čisto blizu hišk. Podrobnejši opis o mobilnih hiškah in fotografije na → tej povezavi.

”RIBIŠKA (”FISHERMAN”) HIŠKA
V »ribiški« hiški je eno zakonsko ležišče in pograd; idealno za par. Kopalnica in tuši so skupni, čisto blizu hišk. Podrobnejši opis o ribiških hiškah in fotografije na → tej povezavi.

SOBA Z BALKONOM
V sobi je eno zakonsko ležišče in možnost dodatnega ležišča, kopalnica. V sobi bivata najmanj dve osebi, možna je tudi nastanitev v enoposteljni sobi (doplačilo). Podrobnejši opis o sobi in fotografije na → tej povezavi.

STUDIO Z BALKONOM
V studiu je eno zakonsko ležišče in možnost dodatnega ležišča, kopalnica in TV, kuhinja in jedilna miza. V studiu bivata najmanj dve osebi, možna je tudi enoposteljna nastanitev v studiu (doplačilo). Podrobnejši opis o studiu in fotografije na → tej povezavi.

PRENOVLJENI BUNGALOVI S TERASO
Bungalovi so pred kratkim obnovljeni. V vsakem sta dve spalnici (ena z zakonskim ležiščem, druga s pogradom), kopalnica, povsem opremljena kuhinja, TV, pokrita zunanja terasa, … V tem bungalovu bivata najmanj dve osebi in maksimalno štiri. Podrobnejši opis o prenovljenih bungalovih in fotografije na → tej povezavi.

PRIJAVE in NAČIN PLAČILA     

Mesto, prijava je potrjena s plačilom akontacije 133€.
Preostanek se poravna na kraju samem.

Odjave: Po vplačani akontaciji in s tem potrjenem mestu na oddihu se za odjavo do vključno 3.8.2020 zaračuna administrativne stroške v višini 30€. V primeru nadaljnjih odpovedi pa se znesek akontacije zadrži v celoti. Vedno lahko v primeru nezmožnosti udeležbe sami uredite zamenjavo.

TRR in NAVODILA ZA PLAČILO

Tadeja Gašperlin s.p.
Stranska pot 6a
4208 Šenčur

TRR: SI56 61000-0020182361
Namen: joga Kamenjak
Sklic: ni potreben

KONTAKT ZA PRIJAVE IN INFORMACIJE

Tadeja

031 230 808

tadeja.gasperlin@gmail.com

tadejagasperlin.si